Rubrik Yeni Nesil Yedekleme Çözümü 24ŞUB
Rubrik Yeni Nesil Yedekleme Çözümü

Verinin yedeklenmesi ve kurtarılması operasyonu günümüzde her kurum için stratejik bir konudur. Çünkü uygulama açıkları, kullanıcı yanlışları, güvenlik tehditleri, altyapı sorunları ve doğal felaketler gibi durumların ne zaman başımıza geleceği belli değildir ve bu gibi  durumlarda bir an önce sistemin çalışır duruma getirilmesi de kritiktir. Çünkü yapılan araştırmalar sorun halinde verisini kullanılabilir hale getiremeyen ya da çok uzun süre alması sebebiyle para kaybeden firmaların büyük bir oranda birkaç yıl içinde faaliyetlerini sonlandırdığını göstermektedir. Teknoloji ile beraber her geçen gün yeni bir yaklaşım ve çözüm işlerimizi kolaylaştırmak için geliştirilmektedir.

 Rubrik, buluttaki, veri merkezi ve şubelerinizdeki verilerinizi tek bir noktadan yönetebilmenizi sağlayan bütünleşik bir yedekleme ve kurtarma platformudur. Tüm verilerinizin anlık olarak kullanılabilir ya da geri dönülebilir olmasını sağladığı gibi verinizin güvenliğini temin eder. Bunların da ötesinde yedekleme tarafında yazılım, donanım ve lisans tarafında tüm karmaşayı ortadan kaldırarak kolay yönetilebilir bir ortam sunar.

  Klasik yedekleme operasyonu, yedekleme yazılımı ve donanımlarını kullanmayı gerektirir. Bu durum karmaşık yapılara ve dolayısıyla zor yönetime sebep olur. Tabii işin önemli bir tarafı da sunucu, disk sistemi ile birlikte CPU/kapasite/sunucu miktarına bağlı lisans satın almak gerektiğidir. Bu durum zaten yazılım ve  donanım karmaşıklığı sebebiyle zor yönetilen bir yapıyı çok maliyetli bir noktaya getirmektedir. Tabii tüm bunlar için kendi kaynaklarınızı kullanmak zorunda kalırsınız. Fiziksel ya da sanal sunucu kullanmak, disk sisteminizden kapasite vermek, D2D, Tape yatırımı yapmak gibi.

Rubrik, yukarıdaki yedekleme altyapısında kullanılan tüm bileşenleri kendi içinde yedekli bir yapı sunarak sınırsız ölçeklenebilen tek bir platform haline getirmektedir. Böylece yedekleme operasyonu kolaylıkla ve hiçbir şekilde kendi yapınızda ek kaynak (CPU, Ram, Disk, D2D  v.s.) kullanmaya gerek kalmadan yönetebilmenizi sağlamaktadır.

Rubrik bütünleşik yedekleme, kurtarma ve veri yönetim çözümleri üreticisidir. Rubrik hiçbir lisans, ek yazılım ya da donanıma ihtiyaç duymaksızın liner olarak sınırsız büyüyen ve tüm yedekleme bileşenlerini kendi üzerinde barındırarak kurumlara toplam sahip olmada %50’ye varan bir maliyet avantajı sağlayan bir teknoloji sunar.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.